Verwacht

Op deze pagina zie je een overzicht van verwachte modellen. Dat kunnen nieuwe modellen zijn of herproductie. Heb je vragen stel ze dan gerust. Je kunt deze modellen vooruit bestellen. Dan hoor je vanzelf zodra ze beschikbaar zijn. Zorg dat je er op tijd bij bent want veel modellen zijn snel uitverkocht. Ben je lid van de Cobiclub dan krijg je deze informatie automatisch.

Hoe te reserveren?
Hiervoor hebben we 2 manieren :
Met vooruitbetaling :
1.- Maak een normale bestelling en rond deze af inclusief de betaling (als de prijs al bekend is). Het artikel wordt dan automatisch thuisgestuurd zodra het bij Cobiworld binnenkomt. Let op! U kunt hiervoor geen Klarna achterafbetaling inschakelen. Dat werkt niet bij Klarna.

of

Zonder vooruitbetaling :
2.- Maak een normale bestelling, kies bij verzenden voor afhalen (boven 20 euro kun je ook voor gratis verzenden kiezen) en bij betalen voor betaling door overschrijving. Het model wordt dan gereserveerd bij binnenkomst en Cobiworld verstuurt je een mailbericht waarna je de betaling in orde kunt maken. Hiervoor heb je dan 10 werkdagen de tijd. Daarna voegt Cobiworld het artikel weer toe aan de voorraad voor andere bouwers.