Over Cobiworld

Cobiworld begon als een klein bedrijfje in de kelder van mijn woonhuis. Eigenlijk was het simpel. Al jaren was ik gek van het bouwen met bouwsteentjes. Tsjonge, wat was ik blij met de geboorte van mijn kinderen. Joepie ik kon weer lekker bouwen en beleefde mijn jeugd opnieuw. De kinderen zijn inmiddels groot, maar het bouwen is gebleven. Tot ik in contact kwam met Cobi. Het bouwen van websites maakte deel uit van mijn werk. Het idee daarna was simpel: ik wil me concentreren op één merk bouwsteentjes en me daar 100% voor inzetten. En daarbij de gebruiker, jonge & oud, de beste ervaring meegeven. Inmiddels is die concentratie omgezet in de Cobiworld.nl.

Het tweede deel was de uitvoering. Mijn filosofie voor Cobiworld. Lever alle producten tegen een redelijke prijs, beloof de verzending op een haalbaar niveau en bied vervolgens de beste denkbare klantenservice en veel kennis over COBI. Het is een uitdaging maar die is met de komst van cobiworld.nl een feit geworden.

Nu en de toekomst. Als bedrijf zullen we klein genoeg blijven om de beste service te geven. En toch groot genoeg om u alles van Cobi aan te bieden. Zo beantwoorden we de telefoon- en WhatsApp berichten altijd zelf, u krijgt geen computer aan de lijn. U hoeft nooit een week te wachten op een reactie op een e-mail. En chatten doet u ook rechtstreeks. En inmiddels groot genoeg dat alles van Cobi in ruime mate op voorraad is.

De volgende stap is een Cobiclub, de denkfase is gestart. Een deel van de activiteiten ook. Input is altijd welkom.
Eén ding staat vast : Cobi is het en Cobi blijft het.

Bedankt voor je tijd en ik hoop dat je steeds weer terugkomt. Veel plezier met bouwen.

René