Cobi

COBI BOUWSTENEN

De prioriteit van Cobi is, veilige en hoogwaardige kwaliteits producten maken, die plezier verschaffen aan de hele familie, ook voor volwassenen en verzamelaars. COBI-Stenen worden in Polen gemaakt van materialen die in Europa worden vervaardigd. Tijdens de productiefase staat een hoge kwaliteit voorop. De kwaliteit is gecertificeerd door Europese laboratoria (TUV Rheinland Group). Alle Produkte voldoen aan EN71. Elke bouwset bevalt een duidelijke tekening om het model te bouwen.

Gelicenseerde kwaliteit.

Al in 2008 werd de hoge kwaliteit van de Cobi bouwstenen gewaardeerd door McLaren Racing Limited uit het Verenigd Koninkrijk. Zo ontstond de eerste collectie licentie bouwdozen met het merk “Vodafone McLaren Mercedes” die dat jaar werden geleverd. Vele merken zouden nog volgen.

Diverse andere samenwerkingen ontstonden nadien:

– JEEP , Lizenz Chrysler Group LLC, 2009r.,

– Renault F1 Team, Fahrzeugsammlung, Renault-Lizenz, 2010,

– BOEING, Passagierflugzeug-Kollektion, Boeing 787 Dreamliner und Boeing-767 Modelle, Lizenz der Boeing Company, 2010.

In 2011 was de collectie gebaseerd op de Britse populaire tv-serie “Doctor Who” (Character Option ltd. UK-licentie). De volgende collecties waren de bouwstenen “Ben10” en de zeer bekende “Winx Club”. De “Penguins of Madagascar” -collectie werd ook uitgebracht op basis van een enorm populaire tv-serie en speelfilms.

In 2016 werd een nieuwe verzameling bouwstenen gelanceerd, dit keer uit de wereld van het computerspel WORLD OF TANKS (Wargaming-licentie). Het succes van de verkoop werd ook herhaald door de schepen van WORLD OF WARSHIPS.
Met een algemeen momentum werden Landsysteme Inc., de M1A2 Abrams en de LAV III Apc en Stryker M1126 ICV wereldwijd gelanceerd.

Er waren ook een aantal “Legendary Prl Cars” notebooks en de Youngtimer Collection. Er zijn gelicentieerde klassieke modellen van auto’s gemaakt van aansluitklemmen in schaal 1:35 uitgebracht, zoals: Fiat, Syrena, Warschau, Wartburg en Trabant.

In 2018, vanwege het aanstaande WK en dankzij de samenwerking met de Poolse voetbalbond, een collectie van twintig sets uit de “Master Bus” -serie en bokssets “We are connected by a ball”, geïnspireerd door de spelers van de Pools team, werd vrijgelaten.

Met de komst van de licentie van MASERATI werd een collectie automodellen in de schaal 1;35 ontworpen die de parel van de Italiaanse autoindustrie weergeven.

2019 debuteerde de “Super Wings”-Serie onder licentie van de gelijknamige kinderserie.

De samenwerking met de autofabrikant SKODA AUTO biedt een collectie fraaie modellen aan van Cobi bouwstenen.

In 2020 maakte de samenwerking met Dessault Aviation de productie mogelijk van gelicentieerde modellen van de moderne Mirage 2000-5 en Rafale C.

Met de overeenkomst met Paramount Pictures en Boeing werd de F / A-18E Super Hornet-serie ontwikkeld op basis van de licentie van de blockbuster Top Gun Maverick ™

COBI HISTORISCHE VERZAMELING

Cobi, leren door te spelen!

In de afgelopen jaren werden de collecties “Piraten” en “Romeinen en Barbaren” aangeboden. In 2010 werd de Grunwald-collectie geleverd ter gelegenheid van het 600-jarig jubileum van de Slag om Grunwald. Tegelijkertijd werd een verzameling over de ridders van Europa – “Ridders” gepubliceerd. In verband met de 100ste verjaardag van het zinken van de imposante luxe voering, presenteerden we ook een andere historische set in een gelimiteerde oplage, de “RMS Titanic”.

COBI Collection Historische

Bouwsets uit de 2e wereldoorlog, niet alleen voor kinderen!
Dit is de grootste serie modellen gemaakt door COBI. De collectie bevat tientallen verschillende tanks, vliegtuigen, kanonnen, auto’s en andere voertuigen, ontwikkeld met speciale aandacht voor de kleinste details en zo getrouw mogelijk nagemaakt. Sets uit het grootste gewapende conflict in de geschiedenis van de mensheid. De robuustheid van de constructie, de hoge kwaliteit van de bouwstenen en talrijke beweegbare elementen evenals de precisie van het vakmanschap en de historische trouw van deze collectie worden niet alleen erkend door kinderen, maar ook door een groot aantal volwassen verzamelaars en degenen die geïnteresseerd zijn in geschiedenis. Speciale tank- en voertuigstatistieken maken het mogelijk om COBI-modellen te gebruiken in strategische vechtspellen en om miniatuurgevechten te voeren op tafel, op de grond of in de tuin.

COBI Historische verzameling oorlog

Das neue Gesicht der Front!

Het nieuwe gezicht van de voorkant!
Een andere COBI-collectie wordt gepresenteerd door de eerste tanks en vliegtuigen die aan het begin van de 20e eeuw aan de frontlinie van Europa verschenen. Pioniers van gepantserde voertuigen: de Mark I en Renault FT-17 en het eerste vliegtuig met de beroemde Rode Baron onder leiding van Manfred von Richthofen openen deze historische serie van COBI. De Eerste Wereldoorlog in de publicatie van COBI is een spannende expeditie naar het begin van moderne militaire technologie.

COBI ACTION TOWN

Een stad vol actie!
Action Town is een verzameling bouwstenen die geïnspireerd zijn op de moderne metropool en bijzondere aandacht besteden aan de diensten die erin werken: brandweer, politie, bouwteams, kustbescherming en stadsreiniging. Elke set bevat modellen met veel bewegende onderdelen en accessoires. De collectie bestaat uit bouwpakketten van 40 tot enkele honderden blokken. De diversiteit van de collectie zal zowel jongens als meisjes zeker interesseren.

COBI SMITHONIAN

Voertuigen en machines die de wereld verandert hebben.

Een verzameling beroemde historische schepen, vliegtuigen, voertuigen en uitrusting die een enorme impact hebben gehad op de menselijke geschiedenis. De serie omvat: het zeilschip USS Constitution, het eerste en beroemdste oorlogsschip van de VS. Marine, het Spirit of St. Louis-vliegtuig dat als eerste over de Atlantische Oceaan vloog, of de Apollo Lunar Module met de eerste bemande missie naar de maan.

COBI CREATIVE POWER

Ontwikkels je fantasie met COBI!

Een reeks bouwstenen die inspireren tot zelfcreatie, volgens de ideeën van kinderen en volwassenen.

COBI ELECTRONIC

Bouw op afstand bestuurbare voertuigen van bouwstenen!
Tanks hebben dankzij geavanceerde elektronica onafhankelijke spoorbewegingen, drie snelheidsniveaus en reizen in elke richting. Je kunt 360 graden naar links en rechts draaien. Bovendien hebben ze een tweetraps aanpassing van de koplampen. Challenger-tanks hebben een roterende koepel.
Dat is niet alles … Zoals elke tank zijn onze T-72 en Challanger I in de woestijn en de Challanger II in jungle-camouflage in staat om vele obstakels te overwinnen! De voertuigen worden aangedreven door batterijen. U kunt geselecteerde modellen bedienen met Bluetooth-technologie met een speciale mobiele app.

COBI  – hoe een bal ons verbind.

Polen auf dem Weg zur WM!

Officieel gelicentieerde tenues met daarop de grootste sterren van het Poolse voetbal. Dankzij het gebruik van speciale mechanismen wordt de serie ook een arcadespel en kun je ook trainings- en miniatuurgames uitvoeren.

COBI YOUNGTIMER COLLECTION

Bouw je eigen verzameling klassieke auto’s.
Onvergetelijke merken en namen als Trabant, Wartburg, Lada, Syrena, Warszawa, Polonez of grote en kleine FIAT’s zijn de echte parels van de Oost-Europese auto-industrie van de jaren 60, 70 en 80. De Youngtimer Collection-serie is geweldig speelgoed voor de kleintjes dankzij de bouwstenen en roterende rubberen wieltjes. De getrouw onderhouden schaal van 1:35 en de kleinste details imponeren zelfs volwassen liefhebbers en verzamelaars.


COBI MASERATI

Verzamel een verzameling luxe sportwagens.
Het bekende Italiaanse luxe sportwagenmerk is uitgewerkt in Cobi bouwstenen. De automodellen op schaal 1:35 zullen zowel jonge als volwassen autoliefhebbers veel plezier bezorgen. De kits zijn ontworpen voor zowel leuke als exclusieve presentaties. De miniatuurautootjes hebben hoogwaardige, duurzame prints.


 COBI SKODA

Een collectie voor autoliefhebbers.
Populaire ŠKODA-voertuigen werden tot in het kleinste detail gereproduceerd van COBI-modules. De populaire modelbouw op schaal 1:35, het behoud van de kleinste details en de beweegbare wielen met rubberen banden zorgen voor veel speelplezier, maar maken ook de voertuigen gemaakt van de bouwstenen de trots van elke collectie.

COBI ARMED FORCES

Bouw een moderne strijdkracht.

De unieke legercollectie bevat een verscheidenheid aan gedetailleerde modellen van tanks, vliegtuigen, helikopters en andere voertuigen die worden gebruikt door moderne strijdkrachten over de hele wereld. Gelicentieerde Franse Mirage 2000-5 of Rafale-C straaljagers, AH-64 Apache helikopters, CH-47 Chinooks en tot slot de Amerikaanse F-15 Eagle straaljagers in schaal 1:48 zijn slechts enkele van de modellen in deze ongelooflijke serie.

COBI TOP GUN Maverick™

Een verzameling F / A-18E Super Hornet en P-51D Mustang straaljagers uit de populaire film Top Gun Maverick ™. Licentie van Boeing Company en Paramount Pictures.